Stralingsbeschermingsdienst Noord-Nederland

Over SBDNN

Stralingsbeschermingsdienst Noord - Nederland is een onafhankelijk bureau, in 2013 opgericht, door Jan Koerts, stralingsbeschermingsdeskundige. Stralingsbeschermingsdienst Noord-Nederland kan u helpen er voor te zorgen dat handelingen met röntgentoestellen of andere radioactieve bronnen bij uw onderneming volgens het nieuwe Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming plaatsvinden.

Image

Ontmoet Jan Koerts

Ik ben Jan Koerts en woon met mijn gezin in Assen. Na een opleiding tot chemisch analist, werk ik sinds 1979 met radioactieve stoffen in het UMCG te Groningen. Nadat ik in 2005 de opleiding Stralingsdeskundige Niveau 3 gevolgd heb, ben ik benoemd tot toezichthoudend stralingsdeskundige van het Radionuclidenlaboratorium van het UMCG en heb daardoor ruime ervaring in het opzetten van een KEW-Dossier en het maken van risicoanalyse's.
Daarnaast heb ik veel ervaring met het afnemen van audits. Sinds 2000 audit ik als Interne Auditor bij verschillende afdelingen van het UMCG het Kwaliteitssysteem op: ISO 9001:2000, ISO 9001 Healtcare NEN 7510, NTA:8009 en CCKL Praktijkrichtlijn 4.
In 2013 ben ik, naast mijn werkzaamheden in het UMCG, voor mijzelf begonnen en heb ik de “Stralingsbeschermingsdienst Noord – Nederland” opgericht om mij als coördinerend stralings- deskundige aan te bieden. Na een opstartperiode heeft de SBDNN o.a. tandarts-, orthodontist-, huisarts- en dierenartspraktijken als klant mogen begroeten.

SBDNN

Jadestoep 9
9403 SX Assen

06-34723490
info@sbdnn.nl

Navigeer naar